Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οι διαρρήκτες του παγωτατζίδικου είχαν χτυπήσει νωρίτερα κι άλλο μαγαζί - Δείτε βίντεο

Όπως και στην πρώτη περίπτωση έτσι και τώρα τις κινήσεις τους κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Το κατάστημα με παγωτά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που διέρρηξαν δύο άτομα στο κέντρο της πόλης δεν ήταν τελικά το μοναδικό στο οποίο χτύπησαν.

Όπως αναφέρει το newsit, ένα ακόμα κατάστημα εστίαση σε κοντινή απόσταση αποτέλεσε στόχο των δύο διαρρηκτών και μάλιστα νωρίτερα από το παγωτατζίδικο.

Σε βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας, φαίνονται ο ένας δράστης να παραβιάζει τη γυάλινη πόρτα και αφού μπαίνει μέσα να ψάχνει με ταχύτητα την ταμειακή μηχανή και τα συρτάρια δίπλα σε αυτή, αναζητώντας χρήματα.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια πήραν «ένα ένα κυπελλάκι με 5λεπτα, το οποίο ήταν συνολικά 5 ευρώ το πολύ», οι διαρρήκτες άρπαξαν και τα tips των υπαλλήλων. Μάλιστα, περιγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις τους, λέγοντας ότι ο ένας κρατούσε τσίλιες και ο άλλος πραγματοποιούσε τη διάρρηξη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο κατάστημα μου μπήκαν λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 21/09. Ήταν δύο άτομα. Άνοιξαν και μπήκαν από την τζαμαρία του μαγαζιού. Είχαν προσπαθήσει 3 φορές διαδοχικά να μπουν στο κατάστημα μου.

Ο ένας κρατούσε τσίλιες έξω και ο άλλος μπήκε μέσα. Μάλιστα το μαγαζί μου βρίσκεται δίπλα στο αστυνομικό τμήμα της Δωδεκανήσου.

Χτύπησε ο συναγερμός μας, άνοιξα αμέσως τις κάμερες στο laptop μου για να δω τι έχει συμβεί και είδα την ανακατωσούρα. Αμέσως κατάλαβα τι είχε συμβεί.

Πήρα το αυτοκίνητο και πήγα στο μαγαζί. Κατάφεραν και πήραν μόνο ένα κυπελλάκι με 5λεπτα. Συνολικά πέντε ευρώ το πολύ να ήταν. Πήρε και τα tips της ημέρας των υπαλλήλων που ήταν και αυτά σε κέρματα και δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς μπορεί να ήταν.

Έψαχνε στα γρήγορα να πάρει ό,τι έβρισκε και έφυγε σαν κύριος. Και όλα τα έκαναν αργά αργά χωρίς να τους νοιάζει τίποτα».