Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οπαδοί του ΠΑΟΚ και οι δράστες της επίθεσης στον 26χρονο στη Σταυρούπολη

Οι δράστες ρώτησαν τον 26χρονο τι ομάδα είναι χωρίς ο ίδιος να απαντήσει και τον χτύπησαν, ωστόσο όταν κατάλαβαν ποια ομάδα υποστηρίζει αποχώρησαν

Οπαδοί του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση σε βάρος του 26χρονου φίλου του Δικεφάλου του Βορρά τα ξημερώματα της Κυριακής στη Σταυρούπολη.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση σε 26χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ στη Σταυρούπολη

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να τους απαγγελθούν διώξεις.

Πρόκειται για έναν 21χρονο, έναν 26χρονο και έναν 35χρονο που μαζί με συνεργούς τους επιτέθηκαν και χτύπησαν τον νεαρό, αφού πρώτα τον προσέγγισαν με τρία αυτοκίνητα. Στη συνέχεια πήραν την τσάντα του και έγιναν καπνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, οι δράστες φέρεται να τον ρώτησαν τι ομάδα είναι χωρίς ο ίδιος να απαντήσει και ξεκίνησαν να τον χτυπούν, ωστόσο όταν κατάλαβαν ποια ομάδα υποστηρίζει αποχώρησαν.

Όπως έγραψε η Voria.gr, o 26χρονος που επέστρεψε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη από το ταξίδι του στη Μασσαλία για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τη Μαρσέιγ, δέχθηκε επίθεση από περίπου 10 άτομα που με τη χρήση βίας πήραν την τσάντα του και προσωπικά του αντικείμενα και εξαφανίστηκαν. Ο νεαρός διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους. Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

φωτογραφία αρχείου