Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πατέρας άρπαξε το παιδί από τη μάνα του και εξαφανίστηκε

Σύμφωνα με καταγγελία δημοσιογράφου που ήταν παρούσα στο περιστατικό ο πατέρας τράπηκε σε φυγή με όχημα. Ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Μάρτυρες ενός ασύλληπτου περιστατικού έγιναν περαστικοί μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με καταγγελία δημοσιογράφου στο facebook, στην οδό Ολύμπου, κοντά στο υπουργείο άρπαξαν το παιδάκι μιας νεαρής προσφυγοπούλας.

«Από ό,τι κατάλαβα ο δράστης, που ήταν μέσα σε σκουρόχρωμο σπορ αυτοκίνητο, ήταν ο πατέρας του παιδιού.Ακούγοντας τα ουρλιαχτά της κοπέλας που την έσερνε το αυτκίνητο και παρά το γεγονός ότι τρέξαμε για βοήθεια περισσότερα από 20 - 30 άτομα, ο ή οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν. Ένας κύριος αραβόφωνος τραυματίστηκε ελαφρά. Ευτυχως πολλά νέα παιδιά έτρεξαν πίσω από το ΙΧ πήραν τον αριθμό των πινακίδων. Η κοπέλα ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορόυσαμε να καταλάβουμε τι γινόταν. Λίγα αγγλικά. Υπήρχαν αρκετοί συμπατριώτες της -μάλλον -οι οποίοι μιλούσαν μεταξύ τους αλλά δεν μας έλεγαν τι συμβαίνει. Ο τραυματίας μίλαγε αραβικά ήταν σοκαρισμένος και αυτός και δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε» αναφέρει στη μαρτυρία της η δημοσιογράφος.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο δόθηκαν κάποια στοιχεία του ανδρόγυνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, για το περιστατικό δεν έγινε κάποια καταγγελία από την πλευρά της μητέρας, ωστόσο ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας.

φωτογραφία αρχείου