Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άστεγος στα γρασίδια της Νέας Παραλίας - Τον εντόπισε περαστικός (φωτο+video)

Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ, αλλά ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης στο ύψος περίπου του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη.

Τον άνδρα εντόπισε ένας περαστικός ανάμεσα σε δένδρα και ενημέρωσε το 100. Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ αλλά μάταια καθώς ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άστεγο ηλικίας περίπου 45-50 ετών.

Του περιστατικού επιλαμβάνεται η ΕΛΑΣ και ο άνδρας αναμένεται να μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, ο άνδρας ξάπλωνε συχνά στο σημείο και κοντά στη σορό του εντοπίστηκαν και πράγματά του. Μάλιστα, εκεί βρέθηκε και ένα καρότσι μωρού στο οποίο έβαζε τα υπάρχοντά του. Μέσα εντοπίστηκαν μπουκάλια με νερό και ρούχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άστεγος άντρας ήταν γνωστός στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, φέρεται συνεχώς όταν τον προσέγγιζαν να τον καλούσαν να επισκεφθεί τις δομές του δήμου, κάτι το οποίο αρνείτο κάθε φορά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τελευταία επαφή με τον συγκεκριμένο άντρα ήταν στις αρχές Ιουλίου επί της Εθνικής Αμύνης οπου και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λόγω της κατάστασης της υγείας του που ήταν επιβαρυμένη. Έκτοτε δεν είχε εντοπιστεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Image