Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η συγκέντρωση θα γίνει το απόγευμα στην Καμάρα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία που θα καταλήξει στην πλατεία Καλλιθέας.

Κάλεσμα για πορεία διαμαρτυρίας σήμερα στις 18.00 πραγματοποιεί η παράταξη Πόλη Ανάποδα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες βράδυ στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη με την αστυνομία να επεμβαίνει για να διαλύσει συγκεντρωμένο πλήθος.

«Κατανοούμε με ειλικρίνεια τον προβληματισμό των περιοίκων στους ελάχιστους δημόσιους χώρους της πόλης, όπως και στην Πλατεία Καλλιθέας, για τη φασαρία τις βραδινές ώρες. Κατανοούμε επίσης την ανάγκη τήρησης μέτρων αυτοπροστασίας στις κοινωνικές μας συναναστροφές. Τέτοια προβλήματα όμως λύνονται με συζήτηση, με αλληλεγγύη, με αλληλοκατανόηση. Δεν λύνονται με ΜΑΤ και βία. Λύνονται με περισσότερους ελεύθερους χώρους -κι όχι με νέα πάρκινγκ και ξενοδοχεία σαν αυτά που σχεδιάζει η διοίκηση του Δήμου. Με την ευκαιρία, απαιτούμε από τον κ. Ζέρβα να απαντήσει για το αν η βίαιη επίθεση έγινε με τη δική του συναίνεση ή όχι», αναφέρει μεταξύ άλλων η Πόλη Ανάποδα.

Η συγκέντρωση θα γίνει στην Καμάρα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία που θα καταλήξει στην πλατεία Καλλιθέας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ