Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του 20χρονου μετά το τροχαίο στην Άνω Τούμπα

Όλα εξαρτώνται από το πώς θα ανταποκριθεί ο εγκέφαλος του παιδιού - Σε μία εβδομάδα η νευρολογική εκτίμηση, έχει τεθεί σε ειδική θεραπεία.

Ελπίδες πως η κατάσταση της υγείας του 20χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη μετά από σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλέτα θα βελτιωθεί τις επόμενες ημέρες εκφράζουν οι θεράποντες ιατροί του νεαρού.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση 20χρονος μετά από τροχαίο με μοτοσικλέτα στην Άνω Τούμπα

Μετά από ένα 24ωρο νοσηλείας στη Β' ΜΕΘ του Παπανικολάου, ο 20χρονος έχει τεθεί σε ειδική θεραπεία στη Μονάδα και σε μια εβδομάδα οι γιατροί θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα κατόπιν νευρολογικής εκτίμησης. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά το νεαρό της ηλικίας του κάνει τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, όλα εξαρτώνται από το πώς θα ανταποκριθεί ο εγκέφαλος του παιδιού και έτσι, αν ανταποκριθεί καλά, υπάρχει αισιοδοξία.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του επί της Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Άνω Τούμπα, όταν γλίστρησε, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και καρφώθηκε σε σταθμευμένο ΙΧ.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Παπανικολάου και αφότου χειρουργήθηκε μεταφέρθηκε στη Β' ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.