Skip to main content

Δ. Νεάπολης-Συκεών: Πράσινο για τη μεγάλη ανάπλαση της Επταπυργίου με 15,5 εκατ. - 11.000 φυτεύσεις, δείτε φωτορεαλιστικά

Οι εργασίες ξεκινούν μέσα στον Σεπτέμβριο, αφού υπογραφεί η σύμβαση, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης

Το πράσινο φως για το μεγαλύτερο έργο ανάπλασης και πρασινίσματος των οδών Επταπυργίου, Ρήγα Φεραίου, Κύπρου, Καρόλου Κουν και περίπου 50 ακόμη κάθετων στην Επταπυργίου οδών δόθηκε μετά από τρία χρόνια από το Ελεγκτικό Συνέδριο, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

Όπως σημειώνει ο κ. Δανιηλίδης, είχαν προηγηθεί οι συμπληγάδες της γραφειοκρατίας και αλλεπάλληλες ενστάσεις και δικαστικές προσφυγές από τις εταιρείες που συμμετείχαν στη δημοπρασία. «Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, τη μεγαλύτερη ανάπλαση στον δήμο Νεάπολης-Συκεών κόστους άνω των 15,5 εκατομμυρίων ευρώ που θα καλυφθούν συνολικά από το ΕΣΠΑ. Οι εργασίες ξεκινούν μέσα στον Σεπτέμβριο αφού υπογραφεί η σύμβαση», γράφει.

Image

«Η οριστική ανάδοχος δια του εκπροσώπου της δεσμεύτηκε ότι οι εργασίες θα προχωρούν γρήγορα με πολλά συνεργεία να εργάζονται παράλληλα σε διαφορετικά πεδία, τόνισε ο δήμαρχος και πρόσθεσε πως «πέρα από την ανάπλαση, μεγάλη σημασία έχει και ο πρασινισμός της ευρύτερης περιοχής αφού το έργο της ανάπλασης περιλαμβάνει 11.000 φυτεύσεις», προσθέτει.

Image

Δείτε την ανάρτηση: