Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να μεταφέρουν παράτυπους μετανάστες

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκαν χθες δικογραφίες από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Μυγδονίας.

Στη σύλληψη δύο ατόμων για παράνομες διακινήσεις αλλοδαπών προχώρησαν χθες, μετά από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Μυγδονίας.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 45χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αποβίβασε στην Παλαιά Εθνικό Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης(ύψος Απολλωνίας) συνολικά 12 παράτυπους μετανάστες.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στο κέντρο της πόλης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 24χρονο αλλοδαπό και σε έλεγχο που διενήργησαν, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά 5 αλλοδαπών, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι διακινούμενοι θα μετέβαιναν αρχικά στην πόλη των Ιωαννίνων, με τελικό προορισμό την Αλβανία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.