Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 24χρονου διακινητή μεταναστών στην Εγνατία Οδό

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 24χρονο νωρίς το πρωί στο ύψος της εξόδου προς Έδεσσα, καθώς μετέφερε πέντε παράτυπους μετανάστες.

Στη σύλληψη ενός 24χρονου διακινητή μεταναστών προχώρησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 24χρονος, πακιστανικής καταγωγής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Οκτωβρίου στην Εγνατία Οδό (ύψος εξόδου προς Έδεσσα), αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών, ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 24χρονο, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν πέντε αλλοδαποί, που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Σημειώνεται πως οι τρείς από τους παράτυπους μετανάστες ήταν από το Πακιστάν και οι δύο από το Νεπάλ.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου