Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις ατόμων για διωκτικά έγγραφα το τελευταίο 24ωρο

Στη σύλληψη συνολικά πέντε ατόμων προχώσαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για διωκτικά έγγραφα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

- από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης βραδινές ώρες χθες (05-11-2018), 29χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για τα αδικήματα της κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και της αντίστασης.

- από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, 71χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούν 7 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, 26 μηνών και 15 ημερών και χρηματική ποινή 900 ευρώ για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα, παράβαση Νομοθεσίας που αφορά στη φοροδιαφυγή και αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων.

- 66χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για τοκογλυφία.

- από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν 3 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της ληστείας.

- 56χρονη ημεδαπή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, διότι σε βάρος της εκκρεμεί Διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θήβας, η οποία ανακαλεί την απόλυση που της χορηγήθηκε με Διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, για κλοπή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.