Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σορός άνδρα βρέθηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας στη Γούναρη - Τι προηγήθηκε

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι ακόμα γνωστά, εντοπίστηκε νεκρός σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας επί της Δημητρίου Γούναρη 5.

Ακόμα μία σορός, ενός μεσήλικα άνδρα, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τις αρχές να διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι ακόμα γνωστά, εντοπίστηκε περίπου στις 10:00 νεκρός σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας επί της Δημητρίου Γούναρη 5.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στη Voria.gr, λίγο πριν τις 10:00 σήμερα ο άνδρας στεκόταν έξω από την πολυκατοικία επί της Δημητρίου Γούναρη 5 και κοιτούσε προς το μέρος του ίδιου κτηρίου. Με το που άνοιξε μία γυναίκα την πόρτα και μπήκε μέσα, ο άνδρας έτρεξε και μπήκε μαζί της και έτρεξε προς τα πάνω από τις σκάλες.

Τότε άτομα από τα γύρω μαζαγιά κάλεσαν άμεσα την αστυνομία αλλά ενημέρωσαν και τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην ανοίξουν τις πόρτες. Λίγο αργότερα, ακούστηκε ένας θόρυβος από το υπόγειο της πολυκατοικίας και οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα νεκρό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του άνδρα επήλθε μετά από υπερβολική χρήση ουσιών.

Οι ίδιες μαρτυρίες κάνουν λόγο για μεσήλικα άνδρα, γνωστό στην περιοχή. Ήταν γυμνασμένος, είχε κοτσίδα και κυκλοφορούσε συχνά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ΕΛΑΣ ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του άνδρα.