Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σοβαρό επεισόδιο έξω από το γήπεδο του Άρη - Έσπασαν και έκαψαν ΙΧ

Ομάδα ατόμων που φέρεται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε οπαδούς του Άρη έξω από το Κλ. Βικελίδης- Έσπασαν πάνω από δέκα αυτοκίνητα, έκαψαν δύο

Οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου έξω από το γήπεδο του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου, λίγο μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των δύο ομάδων.

Ομάδα ατόμων που φέρονται να ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε οπαδούς του Άρη έξω από το γήπεδο, ενώ στη συνέχεια έσπασαν τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα περιοίκων και έκαψαν δύο, τόσο στην οδό Παπαναστασίου όσο και στην Αλκμήνης, στην κάτω πλευρά του γηπέδου. Τα άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο έφεραν κοντάρια, ρόπαλα ακόμα και τσεκούρια και σιδερένιο λοστό.

Όπως είναι λογικό, το επεισόδιο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, με τους κατοίκους να βγαίνουν από τα σπίτια τους και τους ιδιοκτήτες των ΙΧ να αντικρίζουν οργισμένοι τα σπασμένα αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας τραυματίας αρνήθηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από το επεισόδιο φέρεται να τραυματίστηκαν και άλλα άτομα.

Οι αρχές διερευνούν αν το επεισόδιο συνδέεται με το συμβάν με τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Καραμανλή, μέρα μεσημέρι, στις 21 Ιανουαρίου. 

Δείτε φωτογραφίες: