Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σπίτι-«φρούριο» με κάμερες εμπόρου κοκαΐνης (φωτο)

Ο 36χρονος συλληφθείς από τη Δίωξη Ναρκωτικών διαφύλασσε την παράνομη δραστηριότητά του με κλειστό κύκλωμα που είχε τοποθετήσει.

Πολύπλευρη όπως φάνηκε ήταν η εγκληματική δράση ενός 36χρονου στη Θεσσαλονίκη, κάτι που διαπιστώθηκε με τη σύλληψη του χθες το μεσημέρι στην Τούμπα στη διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του, που όπως αποδείχθηκε πραγματοποιούσε εμπόριο κοκαΐνης, το οποίο ήθελε να διασφαλίσει με την τοποθέτηση καμερών έξω από το σπίτι, ώστε να καταγράφει ύποπτες κινήσεις.

Οι αστυνομικοί ερευνώντας το σπίτι του συλληφθέντα βρήκαν ποσότητα κοκαΐνης  βάρους 19,4 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μία συσκευή καταγραφής βίντεο και έξι κάμερες που είχε εγκαταστήσει εξωτερικά του σπιτιού και χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Επιπλέον, εντοπίσθηκαν τρεις μοτοσυκλέτες οι οποίες είχαν κλαπεί από περιοχές της Θεσσαλονίκης, δύο πινακίδες κυκλοφορίας κλεμμένων μοτοσυκλετών και τέσσερις μοτοσυκλέτες και διάφορα εξαρτήματα, η νομιμότητα κατοχής των οποίων ερευνάται.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.