Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ο ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ (ΦΩΤΟ)

Ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Εθνικών Ευεργετών, εντός της ΔΕΘ

Στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας παρέστη ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

Αμέσως μετά ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Εθνικών Ευεργετών, εντός της ΔΕΘ.

«Τιμούμε σήμερα εκείνους που σκέφτονταν τι παραπάνω μπορούν να δώσουν και όχι τι να πάρουν από την Πατρίδα. Εκείνους που έδωσαν μερίδιο της δημιουργίας τους στους αγώνες του Έθνους για την ελευθερία. Αλλά και στις προσπάθειες του κράτους για καλύτερη εκπαίδευση και υγεία. Εκείνους που σε δύσκολες εποχές συνέβαλαν στην πρόοδο και την ανάπτυξη με έργα, που άλλαξαν την εικόνα της Ελλάδας. Εκείνους που έβαλαν το «Εμείς» πάνω απ΄το «Εγώ». Και απέδειξαν στην πράξη τι σημαίνει Πατριωτισμός. Εκείνους που το έργο τους έγινε σύμβολο προσφοράς και φιλοπατρίας. Τμήμα της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας. Τιμούμε τους εθνικούς ευεργέτες. Τους μεγάλους Έλληνες που στάθηκαν άξιοι τιμής και εθνικής ευγνωμοσύνης», ανέφερε σε δήλωσή του ο Σταύρος Καλαφάτης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ