Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο άνδρας που φέρεται να κακοποιούσε την κόρη της συντρόφου του

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 35χρονου Γεωργιανού που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία τα στοιχεία του άνδρα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε για έξι χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Καταγγελία ότι κακοποιούσε για έξι χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 35χρονο  BERIDZE MAMIA του NODARI, γεν. 1987 στη Γεωργία, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών και συγκεκριμένα με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη από ενήλικο, στον οποίο τον έχουν εμπιστευθεί να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει έστω και προσωρινά και είναι οικείος του ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Οι πράξεις φέρεται να τελέσθηκαν στη Θεσσαλονίκη από το έτος 2016 έως και τον Μάρτιο του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και της ανακρίτριας.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 35χρονος - Κατηγορείται πως παρενοχλούσε την κόρη της συντρόφου του

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε πως η 14χρονη προχώρησε σε εκδικητική καταγγελία καθώς, όπως φέρεται να είπε, αυτή έμεινε μετεξεταστέα και την επίπληξαν, ενώ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, φέρεται να φοβήθηκε όταν της είπαν ότι θα το πουν στον βιολογικό της πατέρα.