Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου 4χρονο κοριτσάκι που δαγκώθηκε από οχιά στον Βόλο

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τον Βόλο στο νοσοκομείο Λάρισας αλλά από εκεί μεταφέρθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο καθώς χρειάστηκε να μπει στη ΜΕΘ Παίδων

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα ένα 4χρονο κοριτσάκι που δαγκώθηκε από οχιά χθες το απόγευμα σε περιοχή του Βόλου.

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τον Βόλο στο νοσοκομείο Λάρισας αλλά από εκεί μεταφέρθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο καθώς χρειάστηκε να μπει στη ΜΕΘ Παίδων. Το κοριτσάκι έφερε δήγμα οχιάς στο χέρι και για τον λόγο αυτό εισήλθε στη ΜΕΘ χωρίς, όμως, να διασωληνωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, το 4χρονο βρίσκεται υπό εντατική παρακολούθηση, του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός και είναι αιμοδυναμικά σταθερό.

Το χρονικό

Το κοριτσάκι βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thenewspaper.gr, χθες μαζί με τη γιαγιά του στην εκκλησία του Ελευθεροχωρίου, του δήμου Ρήγα Φεραίου, όταν πήγε να παίξει με τις πευκοβελόνες, όπου βρισκόταν κουλουριασμένο το δηλητηριώδες φίδι, το οποίο και δάγκωσε την 4χρονη.

Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και από εκεί στο νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί της χορήγησαν αντιοφικό ορό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική κλινική. Έπειτα, πήγε στο νοσοκομείο του Βόλου και από εκεί στη Θεσσαλονίκη.