Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στοιβαγμένους σε αυτοκίνητο μετέφεραν 11 αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν στο ύψος διοδίων της Ανάληψης στην Εγνατία Οδό δύο άτομα για παράνομη μεταφορά έντεκα αλλοδαπών με επιβατικό όχημα.

Έντεκα αλλοδαπούς, τρεις εξ αυτών στον χώρο των αποσκευών, μετέφεραν παράνομα σε επιβατικό αυτοκίνητο δύο άτομα που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά.

Πρόκειται για αλλοδαπούς σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, απείθεια και αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, το πρωί της Τετάρτης, στην Εγνατία Οδό, ύψος διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί των παραπάνω Υπηρεσιών ακινητοποίησαν επιβατικό αυτοκίνητο, με οδηγό και συνοδηγό τους παραπάνω, προκειμένου να το ελέγξουν. Κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο οδηγός τράπηκε σε φυγή, όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν έντεκα αλλοδαποί (τρεις εξ αυτών στο χώρο των αποσκευών) οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.