Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Αγγελούδη με Μπουτάρη - «Ο Στέλιος είναι τσακάλι, θα τα καταφέρει»

Ο Στ. Αγγελούδης σήμερα το πρωί συναντήθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης με τον πρώην δήμαρχο

Μια διαφορετική συνάντηση είχε σήμερα ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, περίπου έναν μήνα πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.

Ο κ. Αγγελούδης σήμερα το πρωί συναντήθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης με τον πρώην δήμαρχο και εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του Σπύρου Πέγκα, Γιάννη Μπουτάρη. Η συνάντηση διήρκησε για πάνω από μία ώρα και στο επίκεντρο βρέθηκε, τι άλλο, η κατάσταση στον δήμο και το πώς θα επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.

Εξάλλου είναι γνωστή η σχέση που είχαν οι δύο άντρες από το παρελθόν. Μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος σάρωσε σε σταυρούς, στον δεύτερο γύρο των εκλογών είχε ανακοινώσει τη στήριξή του στον κ. Αγγελούδη.

Μιλώντας στη Voria.gr για τη σημερινή συνάντηση με τον νέο δήμαρχο, ο κ. Μπουτάρης επισήμανε ότι οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Ερωτηθείς ο κ. Μπουτάρης για το πώς προβλέπει ότι θα τα πάει ο νέος δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τσακάλι, θα τα καταφέρει».