Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν ταξιτζής και επιβάτιδα με τσάντα που περιείχε 2 κιλά ηρωίνη

Κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, που βρέθηκε στην πόρτα του οδηγού του ταξί, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον έλεγχο και προκειμένου να τον αποφύγει προσπάθησε να θέσει σε κίνηση το όχημα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Χαλκηδόνα, στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μία 48χρονη γυναίκα από την Αλβανία και ένας 28χρονος Έλληνας.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε ταξί που οδηγούσε ο 28χρονος και σε έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε τσάντα στο πίσω κάθισμα όπου επέβαινε η γυναίκα, 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1 κιλού και 980 γραμμαρίων.

Επίσης, κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, που βρέθηκε στην πόρτα του οδηγού του οχήματος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον έλεγχο και προκειμένου να τον αποφύγει, προσπάθησε να θέσει σε κίνηση το όχημα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 590 ευρώ, που βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή των ανωτέρω.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.