Skip to main content

Σύσκεψη Χρυσοχοΐδη με αγρότες στη Θεσσαλονίκη - Πώς σκέφτονται να κατέβουν στην Αθήνα

Ο υπουργός θα συναντηθεί το μεσημέρι στο Διοικητήριο με εκπροσώπους αγροτικών μπλόκων για τον σχεδιασμό - Ποιο σενάριο εξετάζουν οι αγρότες για την κάθοδό τους στην πρωτεύουσα

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για να συναντηθεί με τους αγρότες, στο πλαίσιο για τον σχεδιασμό του παναγροτικού συλλαλητηρίου που αποφασίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 13:00, ο υπουργός θα συναντήσει στο Διοικητήριο κλιμάκιο αγροτών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Εκεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες της Voria.gr, θα οριστεί από κοινού το σχέδιο καθόδου των αγροτών προς την πρωτεύουσα.

Στη συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από τέσσερα μπλόκα. Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο αγρότης Γιώργος Διαμαντόπουλος, στη συνάντηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το μπλόκο του Ε65, της Καρδίτσας, της Λαμίας και του Νησελίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγρότες να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στο συλλαλητήριο. Μάλιστα, επειδή η απόσταση από τη Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα μέχρι την Αθήνα είναι μεγάλη, οι αγρότες εξετάζουν το ενδεχόμενο να μεταφέρουν τα τρακτέρ τους με μεταφορικές εταιρείες μέχρι και το Κάστρο Βοιωτίας και από εκεί να μετακινηθούν με τα οχήματά τους μέχρι το κέντρο της πρωτεύουσας.

Τα παραπάνω αναμένεται να συζητηθούν στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Χρυσοχοΐδη.