Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σύσκεψη του ΚΚΕ με εργαζόμενους του ΥΜΑΘ - Μίλησαν Τομπουλίδης και Ζαριανόπουλος

«Εκφράστηκαν για άλλη μια φορά οι σημαντικές δυνατότητες ευρύτερης συμπόρευσης με το ΚΚΕ», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση

Περιοδεία και σύσκεψη με εργαζόμενους του ΥΜΑΘ πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΤΟ δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ με τον Βασίλη Τομπουλίδη, υποψήφιο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης και υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 28 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ, «στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τους εργαζόμενους αναδείχτηκαν οι συνέπειες που βιώνουν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους από την πολιτική ενός κράτους εχθρικού για τον λαό».

«Αποδείχτηκε», σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ότι έχει καταδικαστεί πλατιά στη συνείδηση τους το μέτρο της "αξιολόγησης" που προωθεί η κυβέρνηση. Εκφράστηκαν για άλλη μια φορά οι σημαντικές δυνατότητες ευρύτερης συμπόρευσης με το ΚΚΕ και στις βουλευτικές εκλογές στις 21 Μάη, καθώς αναγνωρίζεται πλατιά ο πρωτοπόρος ρόλος του ειδικά στις τελευταίες μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις».

Δείτε φωτογραφίες: