Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε οπαδός του Άρη που συμμετείχε σε επεισόδιο οπαδικής βίας

Τον Ιούνιο του 2021 ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε 21χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ που έβγαινε από σύνδεσμο στον Εύοσμο - Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 23χρονου, οπαδού του Άρη, ο οποίος μαζί με άλλα άτομα είχε επιτεθεί το Ιούνιο του 2021 στη δυτική Θεσσαλονίκη σε οπαδό του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο στον Εύοσμο - Επτά προσαγωγές

Έπειτα από έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 23χρονου οπαδού του Άρη, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε επίθεση που έλαβε χώρα στην περιοχή του Ευόσμου σε βάρος 21χρονου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, περί τις αρχές Ιουνίου 2021 στην περιοχή του Ευόσμου, ο 23χρονος μαζί με έτερα άτομα ακινητοποίησαν όχημα που επέβαινε 21χρονος ο οποίος νωρίτερα είχε εξέλθει από σύνδεσμο φιλάθλων αθλητικής ομάδας και εκδήλωσαν επίθεση σε βάρος του, ρίχνοντας αντικείμενα χωρίς να προκύψει τραυματισμός. Στη συνέχεια και αφού ο τελευταίος τράπηκε σε φυγή πεζός, προκάλεσαν φθορές στο όχημα που οδηγούσε.

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή φωτογραφίας: ditika.gr