Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για διάρρηξη καταστήματος στη Μενεμένη

Οι συλληφθέντες διέρρηξαν, επίσης, οικία στην περιοχή των Πεύκων τα μέσα Μαρτίου απ’ όπου αφαίρεσαν κοσμήματα και αργότερα ένα όχημα

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα πέρασαν τις πρωινές ώρες χθες αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με συναδέλφους τους της διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία» του δήμου Δέλτα για διάρρηξη καταστήματος στη Μενεμένη.

Οι συλληφθέντες, δύο εκ των οποίων είναι 26χρονοι, ο ένας 39χρονος και ο τέταρτος 47χρονος, διέρρηξαν κατάστημα εμπορίας ψυγείων αυτοκινήτων στη Μενεμένη και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό καθώς και δύο πυροσβεστήρες, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένο ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης προέκυψε ότι οι συλληφθέντες τα μέσα Μαρτίου του τρέχοντος έτους διέρρηξαν οικία στην περιοχή των Πεύκων, απ’ όπου αφαίρεσαν κοσμήματα και τα κλειδιά δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, εκ των οποίων αφαίρεσαν το ένα σε μεταγενέστερο χρόνο.

Επιπλέον, στο κλεμμένο όχημα είχαν τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα (24-03-2021) από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή  του Ωραιοκάστρου.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.