Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Λογομαχούσαν και ο 42χρονος τη μαχαίρωσε στον λαιμό ενώ έβγαινε από το αμάξι» (videos)

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας λίγο πριν την επίθεση του 42χρονο με μαχαίρι κατά της 39χρονης συζύγου του - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε από τον σύζυγό της μία 39χρονη στη Θεσσαλονίκη, μετά από διαφαινόμενο καβγά μέσα στο όχημα του όπου βρίσκονταν αμφότεροι. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 42χρονου, που έπληξε τη σύντροφό του στον λαιμό, στις 08:30 το πρωί, στην οδό Λέκκα, στα όρια Ευόσμου και Ωραιοκάστρου.

Δείτε - Θεσσαλονίκη: 42χρονος μαχαίρωσε στον λαιμό τη σύζυγό του, την έβγαλε από το αμάξι και εξαφανίστηκε

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας τραυμάτισε στον λαιμό τη γυναίκα, μέσα στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν. Η γυναίκα βγήκε και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο 42χρονος μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και αναζητείται από τους αστυνομικούς, που θεωρούν θέμα χρόνου τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο newsit.gr τα όσα έγιναν μπροστά στα μάτια του: «Ήταν σταματημένοι με το αυτοκίνητο μες στη μέση του δρόμου, μάλλον λογομαχούσαν, την άφησε στον χώρο εργασίας της και τη μαχαίρωσε καθώς κατέβαινε από το αυτοκίνητο», ανέφερε.

«Ήρθε πολύ γρήγορα η άμεση δράση και το ασθενοφόρο και έτσι νομίζω ότι σώθηκε η κοπέλα. Βγήκε αιμόφυρτη από το αυτοκίνητο και αυτός έφυγε. Βρέθηκε το μαχαίρι, το πήρε η Άμεση Δράση» καταλήγει ο ίδιος.

Στα παρακάτω βίντεο καταγράφονται τα δευτερόλεπτα πριν την παραλίγο γυναικοκτονία και τα πρώτα λεπτά μετά την άγρια επίθεση, με τα περιπολικά να καταφτάνουν στο σημείο. Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και αρχικά μπήκε σε ταξιδιωτικό γραφείο για τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει ευτυχώς ανησυχία.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως το μαχαίρι είχε μείνει καρφωμένο στο λαιμό της γυναίκας μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο. Το τράβηξε η ίδια με τις κηλίδες αίματος στον δρόμο να μαρτυρούν τον εφιάλτη που έζησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Newsit, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ ο σύζυγός της, ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Πηγή: Newsit.gr