Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Επιστρέφει στο Σέιχ Σου ο αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων του κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» - Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο δάσος του Σέιχ Σου

Ο 4ος αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων «De La Salle Running Race» διοργανώνεται την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 στις 11:30 πμ, όπως ανακοινώνει το κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ.

Ο αγώνας δρόμου, ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, απόφοιτους και όλους τους φίλους του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», θα διεξαχθεί στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Χαρακτηριστικό του λασαλιανού σχολείου είναι, όπως σημειώνεται, η δέσμευση για ποιοτική εκπαίδευση και παιδεία για όλα τα παιδιά, γι' αυτό και κάθε χρόνο το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» προσφέρει 16 υποτροφίες στους μαθητές και μαθήτριές του, που φοιτούν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Οι υποτροφίες του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» προέρχονται από το Ταμείο Υποτροφιών, το οποίο στηρίζεται από το ίδιο το Κολέγιο και από δωρεές ιδιωτών και ιδρυμάτων.

Χορηγοί της εκδήλωσης: Ηρακλής Θερμαϊκού, Bio Fruit, Performance Store

Με την υποστήριξη της ομάδας: RESCUE

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/deLRR4