Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μήνυμα στήριξης στη Γεωργία από παίκτριες βόλεϊ του Λαγκαδά και του Δρυμού

Παίκτριες βόλεϊ του Μυγδονιακού και του ΑΣΚ Λαγκαδά στέλνουν μήνυμα στήριξης - «Η Γεωργία του Λαγκαδά μπορεί είναι μία από εσάς»

Τη συμπαράστασή τους προς την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, εξέφρασαν οι παίκτριες βόλεϊ του Μυγδονιακού και του ΑΣΚ Λαγκαδά.

Διαβάστε: Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα: Ο βιασμός της αμφισβήτης είναι εξίσου οδυνηρός

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Μυγδονιακού, «Το αποτέλεσμα του αγώνα βόλλει στις 9/2/2022 στο ΔΓ Μυγδονίας, μεταξύ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ και ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ ελάχιστη σημασία έχει μπροστά στον αγώνα κάθε γυναίκας που φοβάται!

Η Γεωργία του Λαγκαδά συμβαίνει να είναι συντοπίτισσα, συγχωριανή, γειτόνισσα, συμμαθήτρια, συγγενής, φίλη, συναθλήτρια, να έχει βρεθεί στις κερκίδες των γυμναστηρίων του Λαγκαδά και της Μυγδονίας για να υποστηρίξει το βόλλει ή άλλο άθλημα!

Η Γεωργία μπορεί να είναι μία από εμάς ή από εσάς, γιατί δεν είναι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά.

Είναι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της και μπορεί να βρίσκεται σε κάθε τόπο, χωριό γειτονιά, σχολείο, οικογένεια, παρέα, ομάδα.

Είναι μία γυναίκα που φοβάται, που ζητάει δικαίωση ψυχής και ηρεμία για την ίδια και για κάθε γυναίκα που φοβάται! #nomoreabuse».