Skip to main content

Θεσσαλονίκης: Μετέφεραν παράτυπους μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ μιας BMW

Δύο άνδρες ηλικίας 23 και 20 ετών συνελήφθησαν καθώς επιχείρησαν να μεταφέτουν πέντε παράτυπους μετανάστες στη χώρα - Οι δύο στον χώρο των αποσκευών

Xειροπέδες σε δύο άνδρες υπηκόους Συρίας, έναν 23χρονο οδηγός και έναν 20χρονο συνοδηγό πέρασαν τις μεσημβρινές ώρες χθες την Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με αυτοκίνητο.

Το όχημα που ήταν BMW ακινητοποιήθηκε κοντά στην Ασπροβάλτα, όπου ο 23χρονος οδηγός του οχήματος και ο 20χρονος συνοδηγός επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως συνελήφθησαν.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν συνολικά πέντε μεταφερόμενοι αλλοδαποί, οι δύο (2) εκ των οποίων στον χώρο των αποσκευών, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκε το όχημα της μεταφοράς το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται, ενώ για τις πινακίδες κυκλοφορίας προέκυψε ότι είχε δηλωθεί κλοπή τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Επιπλέον κατασχέθηκε χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.