Skip to main content

Θεσσσαλονίκη:Ρήμαζε διαμερίσματα στο κέντρο με κλειδιά πασπαρτού(φωτο)

Ο 46χρονος Γεωργιανός διαρρήκτης παραβίαζε τις εξώπορτες των διαμερισμάτων με αντικλείδια αφαιρώντας από μέσα τιμαλφή, χρήματα και ηλεκτρικά είδη.

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης περιπτώσεις διαρρήξεων σπιτιών στο κέντρο της πόλης.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 46χρονος Γεωργιανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών για κλοπή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 14 Δεκεμβρίου, διέπραξε τρεις διαρρήξεις σπιτιών στο κέντρο της πόλης, παραβιάζοντας τις κλειδαριές από τις εξώπορτες των διαμερισμάτων με τη χρήση ειδικού αντικλειδιού, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά.

Σε έρευνα του σπιιού του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων κλειδιά τύπου  «πασπαρτού», ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα την νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες έκνομες ενέργειες.