Skip to main content

Θετικά μηνύματα για Σλούκα ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

Εφόσον ο άσος της Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμος για το μεγάλο τουρνουά θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα και θα κοπεί ένας εκ των Κόνιαρη ή Μάντζαρη.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κώστα Σλούκα καθώς οι εντατικές θεραπείες που ακολουθεί για τη θλάση στη γάμπα εξελίσσονται πολύ καλά και ο οργανισμός του ανταποκρίνεται άριστα.

Τον διεθνή άσο της Φενέρμπαχτσε έχει αναλάβει ο Δημήτρης Σκορδής, στον οποίο έρχεται για θεραπείες ακόμη και όταν αντιμετωπίζει τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν με την τουρκική ομάδα.

Ο 29χρονος άσος δεν θα ταξιδέψει αύριο με την υπόλοιπη ομάδα για την Κίνα, αλλά θα παραμείνει στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις θεραπείες. Σε λίγες μέρες θα γίνει νέος απεικονιστικός έλεγχος και θα κάνει κάποιες χαλαρές προπονήσεις, ενώ ακολούθως θα αποφασιστεί οριστικά αν θα ταξιδέψει στην Κίνα, με τις πιθανότητες πλέον συντριπτικά υπέρ του.

Σημειώνεται πως εφόσον ο Σλούκας είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, φυσικά θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα και θα κοπεί ένας εκ των Κόνιαρη ή Μάντζαρη.