Skip to main content

Θετική η Μαριέττα Γιαννάκου για μεταβατική πρόεδρος

Δήλωσε ότι θα αποδεχθεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει μεταβατική πρόεδρος για να οδηγήσει τη ΝΔ σε εκλογές.

Στη διάθεση του κόμματος θέτει εαυτόν η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία εμφανίστηκε θετική να αναλάβει μεταβατική πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στο News247, δήλωσε ότι θα αποδεχθεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει μεταβατική πρόεδρος για να οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία σε αδιάβλητη εκλογή προέδρου μετά το φιάσκο που οδήγησε σε αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα ψηφοφορίας, εφόσον συμφωνούν όλοι οι υποψήφιοι.

"Επιφυλάσσομαι να απαντήσω βλέποντας την αποδοχή ή όχι. Δεν έχω αντίρρηση ως στέλεχος που είμαι από την πρώτη στιγμή στη Νέα Δημοκρατία να βοηθήσω”, είπε η κ.Γιαννάκου.

O κ.Μητσοτάκης πριν καταθέσει δημοσίως αυτή την πρόταση είχε τηλεφωνήσει στην κ.Γιαννάκου, η οποια του είπε πως δεν έχει αντίρρηση να βοηθήσει, καθώς δεν είναι υποψήφια ούτε έχει κάποια ανάμειξη και καθώς το κόμμα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, επιφυλάχθηκε ωστόσο να δει τις αντιδράσεις στην ιδέα αυτή.