Skip to main content

Θρίλερ με την απαγωγή προγραμματιστή: Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και του αρπάξαν τα κλειδιά του γραφείου του

Μετά από ώρα ο 29χρονος κατάφερε να αποδεσμευτεί και πήγε σε ένα βενζινάδικο, από όπου επικοινώνησε αρχικά με την μητέρα του

Τρία άτομα ακινητοποίησαν έναν 29χρονο προγραμματιστή στην Ανάβυσσο και απέσπασαν αρχεία από τους υπολογιστές της εταιρείας του.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο 29χρονος προγραμματιστής γυρνούσε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του. Τότε ένα όχημα με δύο άτομα μέσα πλεύρισαν το αυτοκίνητο του 29χρονου, τον ακινητοποίησαν δένοντάς του τα χέρια και τοποθετώντας ταινία στο στόμα του.

Οι δράστες απέσπασαν το πορτοφόλι του προγραμματιστή, το οποίο περιείχε κάρτες και την ταυτότητά του, καθώς και τα κλειδιά του γραφείου του στους Αμπελόκηπους.

Μετά από ώρα ο 29χρονος κατάφερε να αποδεσμευτεί και πήγε σε ένα βενζινάδικο, από όπου επικοινώνησε αρχικά με την μητέρα του και η μητέρα του με την σειρά της ειδοποίησε τους αστυνομικούς.

Η ανταπόκριση των Αρχών ήταν άμεση και δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο όπου βρισκόταν το γραφείο του 29χρονου. Εκεί εντόπισαν τους δράστες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν δεν δίστασαν να εμβολίσουν μία από τις μηχανές των αστυνομικών.

Η δεύτερη μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την καταδίωξη και κατάφερε να συλλάβει έναν από τους τρεις δράστες, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μολδαβία.

Πηγή: Mega