Skip to main content

Τι αναφέρει στην κατάθεση του για την επίθεση ο Τζήλος

«Ένας με κρατούσε και δύο με χτυπούσαν» φέρεται να είπε στην κατάθεσή του στην ΕΛ.ΑΣ ο Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος για τον ξυλοδαρμό του.

Συγκλονίζει η κατάθεση του διαιτητή Θανάση Τζήλου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους κάτω από το σπίτι του.

«Ενας με κρατούσε και δύο με χτυπούσαν» φέρεται να είπε στην κατάθεσή του στην ΕΛ.ΑΣ ο Θανάσης Τζήλος, όπως αποκάλυψε το OPEN TV. Ο διεθνής διαιτητής που ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους κάτω από το σπίτι του, έκανε λόγο για «άνδρες με θηριώδεις διαστάσεις». Ο Τζήλος παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία ψάχνει κάθε είδους στοιχείο που θα βοηθήσει για τον εντοπισμό των δραστών.

Στο δελτίο ειδήσεων με την Ελλη Στάη, μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γραμένος, ο οποίος χαρακτήρισε «ανήκουστα» τα περιστατικά και ζήτησε να παρταχθούν. Συνέχισε ότι ανοχή σε αυτά πρέπει να είναι μηδενική και ότι θα πρέπει τελειώνουμε με αυτούς, που πλήττουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και επιτίθενται με κουκούλες σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Οι πληροφορίες θέλουν τον διαιτητή να κατέβηκε το πρωί από το σπίτι του στη Λάρισαπροκειμένου να πάει στο αρτοποιείο για να ψωνίσει. Οι άγνωστοι του είχαν στήσει ενέδρα, τον τραυματίσαν στο κεφάλι και το γόνατό και αμέσως μετά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι Αρχές κάνουν λόγο για «άγρια επαγγελματική επίθεση», ενώ την Αστυνομία ειδοποίησε περίοικος που είδε τον άτυχο διαιτητή τραυματισμένο και ξυλοκοπημένο.

Τη μαφιόζικη επίθεση (δείτε φωτογραφίες) έχουν καυτηριάσει όλοι οι φορείς του ποδοσφαίρου, ενώ όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, ο οποίος είπε ότι μίλησε με τον Θανάση Τζήλο σοκάρουν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ, ο Τζήλος τους αντιλήφθηκε, έκλεισε τις ασφάλειες, αλλά οι δράστες ήταν προετοιμασμένοι. Εσπασαν με σφυρί το τζάμι, άνοιξαν την πόρτα και του κατάφεραν ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι και τα γόνατα. Ο Τζήλος παραμένει στο Περιφερειακό νοσοκομείο Λάρισας, εκεί όπου η Αστυνομία τον επισκέφθηκε για να πάρει κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαιτητής υποστήριξε στην κατάθεσή του πως οι δράστες της επίθεσης ήταν τέσσερις.