Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ...

Οι αναρτήσεις της προϊσταμένης του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, που προκάλεσαν σχόλια σε ΜΜΕ και οι δικές της απαντήσεις.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση φωτογραφίας στο instagram για την Πρωτομαγιά με κάποιον να βουτά το κεφάλι μιας καθαρίστριας στον κουβά από την προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση συνοδευόταν από το ειρωνικό σχόλιο «Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά».

Μετά τα σχόλια που προκάλεσε στα social media η φωτογραφία, την οποία πάντως ανήρτησαν και άλλα κυβερνητικά στελέχη, η Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε με νέα ανάρτησή της στο Facebook για τον στόχο και την επιλογή της φωτογραφίας.

«Ο αγώνας συνεχίζεται με τη νομοθεσία που έκανε η κυβέρνηση για προσλήψεις των καθαριστριών στα νοσοκομεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Πρόκειται απλώς για πλάνο από τα γυρίσματα για το επόμενο σποτ κυβερνητικού έργου», τονίζει η κ. Νοτοπούλου.Σχολιασμός έγινε και για την επιλογή της κ. Νοτοπούλου να γιορτάσει την Πρωτομαγιά στο στρατόπεδο Καρατάσιου, από όπου επίσης ανάρτησε φωτογραφίες, με το μήνυμα «Αγώνας διαρκείας». Ο σχολιασμός αφορούσε στην επιλογή της να πάει για... πικ νικ αντί για τις κινητοποιήσεις για την εργατική Πρωτομαγιά που διοργανώθηκαν, παρότι στο «κολάζ» των φωτογραφιών δεν περιλαμβάνεται μόνο ο εορτασμός στο Καρατάσιου, αλλά και οι κινητοποιήσεις που έγιναν και με δική της συμμετοχή.

«Δεν ήταν πικ νικ, αλλά η έμφαση που δίνει η ίδια και η κυβέρνηση στους ελεύθερους χώρους και στην ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε αυτούς. Στο μείζον ζήτημα των ανενεργών στρατοπέδων, που πρέπει να αποδοθούν στις τοπικές κοινωνίες, όπως ήδη κάνει αυτή η κυβέρνηση, με τη συνδρομή της κ. Νοτοπούλου, με την απόδοση των πρώην στρατοπέδων Παύλου Μελά και Κόδρα σε πρώτη φάση. Εξάλλου, η κ. Νοτοπούλου παρέστη και στις εκδηλώσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προτού μεταβεί στο Καρατάσιο», τόνισαν στελέχη του περιβάλλοντος της προϊσταμένης του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια η κ. Νοτοπούλου, με νέα ανάρτησή της απαντά και για τα περί... πικ νικ: «Πικ νικ, παιδιά να τρέχουν και να παίζουν, περαστική καλλιέργεια, κινήσεις πολιτών, αθλήματα, γιορτές, φεστιβάλ... Πολιτισμός, αθλητισμός και αναψυχή σε χώρους που μέχρι πρότινος ρήμαζαν εξαιτίας της έλλειψης πολιτικής βούλησης να αξιοποιηθούν και να αποδοθούν στις τοπικές κοινωνίες. Εξαιτίας της Απαξίας για τα αιτήματα των κινημάτων και των δήμων. Πολίτες, χαρούμενοι πολίτες σε ελεύθερους χώρους με την επανάχρηση των πρώην στρατοπέδων. Παύλου Μελά, Κόδρα ήταν οι γόρδιοι δεσμοί που πήραν το δρόμο τους. Ακολουθεί το Καρατάσιου. Η Θεσσαλονίκη αλλάζει με γνώμονα πια ανάγκες των πολιτών της».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ