Skip to main content

Τι δήλωσαν οι Άκης Μάντζιος και Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Μάντζιος: Ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ απόψε - Λουτσέσκου: Δεν είχαμε ενέργεια, δεν είχαμε την πίεση

Ο ΠΑΟΚ πήγε πρωτοπόρος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League όμως γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Άρη που τον γκρέμισε από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, υποστήριξε πως η ομάδα του δεν είχε την ενέργεια και την επιθετικότητα που βγάζει συνήθως στα παιχνίδια της, παρόλα αυτά τόνισε πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της πόλης θα ήταν η ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Πιστεύω πως ήταν ένα ματς που βάσει της συνολικής εικόνας του, έπρεπε να λήξει ισόπαλο. Στο πρώτο μέρος το σπαταλήσαμε, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να έχει τον έλεγχο 100%. Αιφνιδιαστήκαμε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και δεχτήκαμε το γκολ στα πρώτα λεπτά.

Δεν είχαμε συνολικά την ενέργεια και την επιθετικότητα που βγάζουμε στα ματς ενώ στο πρώτο μέρος καθυστερούσαμε στις αποφάσεις μας, στην τελική μας προσπάθεια, στην πίεση την οποία ασκούσαμε, γενικότερα δεν ήμασταν αυτοί οι οποίοι έχουμε συνηθίσει να δείχνουμε ότι είμαστε.

Οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις έχουν καλές και κακές στιγμές, η ζωή συνεχίζεται. Επί σειρά αγώνων δείξαμε ένα καλό πρόσωπο που δεν δείξαμε σήμερα. Δεν είχαμε ενέργεια, δεν είχαμε την πίεση που βγάζουμε σε κάθε ματς. Το πιο σημαντικό είναι η ισορροπία που πρέπει να έχει. Δεν μας αρέσει αυτή η ήττα αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».

Μάντζιος: «Θέλαμε τη νίκη για τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας»

Ο Άκης Μάντζιος στο πρώτο του σχόλιο μετά την επικράτηση του Άρη επί του ΠΑΟΚ στάθηκε στη σημασία της νίκης για την ομάδα του.

Αρχικά είπε: «Φαίνεται πως μας πάνε αυτά τα παιχνίδια. Κάναμε μία νίκη που μας δίνει τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο. Θέλαμε να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας», είπε στο αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε: «Κάναμε βλακείες σαν ομάδα και χάσαμε βαθμούς στα δύο προηγούμενα παιχνίδια».

Και συνέχισε: «Ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ απόψε. Ο ΠΑΟΚ πίεσε στο τέλος, αλλά δεν έχει σημασία σε τέτοια παιχνίδια σε τι κατάσταση είναι οι δύο ομάδες. Είναι το ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Χάσαμε βαθμούς με υπαιτιότητα δική μας. Σήμερα ήμασταν πειθαρχημένοι, βγάλαμε πάθος και δείξαμε πως θέλουμε το παιχνίδι περισσότερο».

Πηγή: Sport24