Skip to main content

Τι έγινε στη συνάντηση για το μέλλον του μπασκετικού ΠΑΟΚ

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε Μπάνε Πρέλεβιτς και Θανάση Κατσαρή και στον εκπρόσωπο του σχήματος επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ, Γ. Καραμάνο

Σε πιο ουσιαστικό και θεσμικό επίπεδο μεταφέρεται πλέον το ενδιαφέρον που εκδηλώνει για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ομάδα επιχειρηματιών. Αυτό είναι το συμπέρασμα που εξάγεται από τη σημερινή συνάντηση του Μπάνε Πρέλεβιτς και του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, με τον εκπρόσωπο των επιχειρηματιών, Γιώργο Καραμάνο, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει το PAOK24.com, ο κ. Καραμάνος έχει έναν όμιλο εταιρειών με κύριο τομέα δραστηριότητάς τους τον κατασκευαστικό και εκπροσωπεί μια ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχει ζητήσει άμεση ενημέρωση για το ακριβές ύψος των χρεών, τα οποία θα αναλάβει από τον Μπάνε Πρέλεβιτς και το όλο θέμα, μετά και τη σημερινή συνάντηση, προχωράει ακόμα περισσότερο.

Στη σημερινή συνάντηση, παρουσία του Θανάση Κατσαρή, συζητήθηκε ο τρόπος για να προχωρήσει σε πρώτη φάση και εφόσον όλα βαδίσουν καλώς και πείσει τους ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ, σε πρώτη φάση, θα ξεκινήσει με διοίκηση Πρωτοδικείου.

Επίσης, από την πλευρά του κ. Καραμάνου εκφράστηκε η διάθεση για συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, λόγω της γνωστής σχέσης που υπάρχει με την ΚΑΕ, τα τελευταία χρόνια.

Η υπόθεση, έκανε ένα ακόμα βήμα μπροστά σήμερα και πλέον αναμένονται τα επόμενα, για να φανεί αν θα προχωρήσει η αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.