Skip to main content

Τι κατέθεσε ο 35χρονος αστυνομικός για το στυγερό έγκλημα στην Κηφισιά

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις από το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε χθες στην Κηφισιά, όταν ένας αστυνομικός φέρεται να σκότωσε εν ψυχρώ δύο γυναίκες.

«Δεν άντεχα να μην βλέπω άλλο τα παιδιά μου. Τα είχε στείλει στην Θήβα», φέρεται να είπε ο 35χρονος αστυνομικός κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ανθρωποκτονιών, αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία της συζύγου του και της φίλης της, αργά χθες το βράδυ στην Κάτω Κηφισιά.

Υπενθυμίζεται, ότι το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Μαρτίου 2020, ο αστυνομικός πήρε το υπηρεσιακό του περίστροφο και εκτέλεσε δυο γυναίκες έξω από ένα σούπερ μάρκετ στην Κάτω Κηφισιά. Η ιστορία αυτή σύμφωνα με τα λεγόμενα του δράστη ξεκίνησε όταν αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να είναι άλλο μακριά από τα παιδιά του. Ο 35χρονος υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στην Τροχαία Νέας Ιωνίας, πήγε στο σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν η σύζυγός του με σκοπό να τη σκοτώσει, όπως αναφέρει το dikastiko.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο δράστης μπήκε μέσα στο σούπερ μάρκετ που εργάζονταν οι δύο γυναίκες και άρχισε να τις ψάχνει ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ήθελε να σκοτώσει όχι μόνο την εν διαστάσει σύζυγό του, αλλά και τη φίλη της, γιατί όπως ισχυρίζεται «της έβαζε λόγια, και την επηρέαζε».

Όπως είπε στους συναδέλφους του που τον συνέλαβαν, η γυναίκα του είχε πάρει τα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 8 και 5 ετών, τα είχε πάει στους γονείς της στην Θήβα και του απαγόρευε να τα δει. «Όποτε της έκανα κρούσεις να δω τα παιδιά, ή να τα πάρω για λίγο ήταν πάντα αρνητική», φέρεται να είπε.

Είπε ακόμα ότι το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να επανασυνδεθεί μαζί της για να βλέπει τα παιδιά αλλά εκείνη ήταν κάθετη. «Είχε δημιουργήσει παρέες, έκανε τη ζωή της. Πήρα την απόφαση ότι δεν μπορούσα να αντέχω να μη βλέπω τα παιδιά μου».

Έτσι, της έστησε καρτέρι στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ. Κρύφτηκε κοντά στο αυτοκίνητό της και όταν την είδε να βγαίνει με μια φίλη της και να μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Πλησίασε, άνοιξε την πόρτα και πυροβόλησε ενώ φέρεται να άδειασε όλη την γεμιστήρα από το 9αρι πιστόλι, από το υπηρεσιακό του όπλο πάνω της.

Ο 35χρονος μπήκε στην αστυνομία το 2007 και υπηρετεί στην τροχαία Νέας Ιωνίας. Όπως λένε οι συνάδελφοί του, ο φάκελός του ήταν πεντακάθαρος. «Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα», λένε οι συνάδελφοί του. Τα κατά καιρούς ψυχομετρικά τεστ ήταν όλα «καθαρά».