Skip to main content

Τι θα πει ο Κώστας Καραμανλής στην παρέμβασή του στη Θεσσαλονίκη

Αύριο η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» - Την Πέμπτη θα επισκεφτεί τις δυτικές συνοικίες και την Καλαμαριά

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα σπάσει την σιωπή του και θα μιλήσει αύριο στο Βελλίδειο, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας δημόσια σε ομιλία, κάτι που δεν έχει κάνει εδώ και δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο δελτίο του ο Alpha, o κ. Καραμανλής αναμένεται να τονίσει πόσο σημαντική είναι η ενότητα της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα αναφερθεί και σε εθνικά θέματα, χωρίς, ωστόσο, να ανεβάσει τους τόνους.

Παράλληλα θα ζητήσει συστράτευση από όσους πολίτες στράφηκαν σε όμορα της δεξιάς πτέρυγας από τη ΝΔ, κόμματα ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα κάνει λόγο για αυτοδυναμία ή αν θα μιλήσει για σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα 4ετίας. Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να υπογραμμίσει την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα απευθύνει τον αιρετισμό κατά ην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ και τη Β’ περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 19:30 το απόγευμα. Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την αυριανή εκδήλωση στο "Βελλίδειο" την Πέμπτη θα επισκεφτεί τις δυτικές συνοικίες (Αμπελόκηπους, Εύοσμο, Σταυρούπολη) και το απόγευμα της ίδιας μέρας την Καλαμαριά. Την Παρασκευή έχει προγραμματίσει να μεταβεί στον Λαγκαδά κι από εκεί στον Δήμο Βόλβης (δείτε εδώ).

Από το 2009 ο κ. Καραμανλής απηύθυνε κάλεσμα στήριξης και έστελνε μήνυμα ενότητας – είτε με γραπτή δήλωση, είτε μαγνητοσκοπημένα σε τηλεοπτικά κανάλια.  Αυτή τη φορά, όμως, αποφάσισε να κάνει δυναμική δημόσια παρέμβαση ενόψει της εκλογικής μάχης της 7ης Ιουλίου.