Skip to main content

Την παράταξη «Μπροστά Μαζί» του δημάρχου Δέλτα στηρίζει ο Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος

Ο κ. Μανωλόπουλος αναφέρει ότι μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Ιωαννίδη, διαπιστώθηκε «μέσα από κοινή ανταλλαγή απόψεων ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»

Την παράταξη «Μπροστά Μαζί» του δημάρχου Δέλτα στηρίζει ο Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος ενώ στελέχη της Αυτοδιοικητικής του ομάδας εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο κ. Ιωαννίδης σε ανακοίνωση του καλωσορίζει τα νέα μέλη του ψηφοδελτίου του και υπογραμμίζει τη μεγάλη σημασία των συγκλήσεων στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογες με κοινό παρονομαστή την ευθύνη, τη διαφάνεια και την εργατικότητα. «Αυτές οι συγκλήσεις είναι που δίνουν προβάδισμα στο «εμείς» και θέτουν ψηλά τον πήχη για έναν δήμο Δέλτα με ανάπτυξη και προοπτική», σημειώνει ο δήμαρχος.

Ο κ. Μανωλόπουλος από την πλευρά του τονίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές υπογραμμίζοντας ότι μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Ιωαννίδη, διαπιστώθηκε «μέσα από κοινή ανταλλαγή απόψεων ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

Ο δημάρχος Δέλτα και επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά Μαζί», Γιάννης Ιωαννίδης, δήλωσε ότι «σε αυτές τις εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης θέτουμε τις προσδοκίες μας σε ρεαλιστική βάση και εργαζόμαστε για ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό με κοινό παρανομαστή την ευθύνη την διαφάνεια και την εργατικότητα Στόχος μας από την ίδρυση της παράταξης μας «Μπροστά Μαζί» παραμένει η αντίληψη της σύμπραξης και της κοινής πορείας με δυνάμεις και ενεργούς πολίτες που έχουμε κοινό όραμα για τον Τόπο μας. Αυτές οι συγκλήσεις είναι που δίνουν προβάδισμα στο «εμείς» και θέτουν ψηλά τον πήχη για έναν Δήμο Δέλτα με ανάπτυξη και προοπτική. Μια τέτοια σύγκλιση σε πολλά επίπεδα πετύχαμε με τον Κωνσταντίνο Μανωλόπουλο έναν ενεργό πολίτη του δήμου μας και την Αυτοδιοικητική του ομάδα. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του! Τους υποδεχόμαστε και συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία προς την νίκη για έναν Δήμο λειτουργικό και βιώσιμο για τους πολίτες. Η παράταξη μας «Μπροστά Μαζί» είναι ανοιχτή σε κάθε δημιουργική πρόταση με αφετηρία και γνώμονα το καλό του τόπου μας».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος ανέφερε ότι «έχω μάθει να προσφέρω στον τόπο μου, στους συγχωριανούς μου είτε ως συνάνθρωπος, είτε μέσα από το ιατρικό μου επάγγελμα. Αυτό ήθελα να συνεχίσω να κάνω και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση. Δυστυχώς, συνειδητοποίησα ότι κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται από την αγάπη για το κοινό καλό και την ανιδιοτελή προσπάθεια που ξεκίνησα εγώ και η ομάδα μου. Για αυτό το λόγο αποσύρω την υποψηφιότητα μου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη. Ως ενεργός πολίτης θα προσπαθώ να κάνω καλύτερο τον τόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνω το παιδί μου. Γιατί νοιάζομαι για την πρόοδο και την ανάπτυξη του. Με γνώμονα λοιπόν το καλό του τόπου μου συναντήθηκα με τον σημερινό δήμαρχο Δέλτα, Γιάννη Ιωαννίδη με τον οποίο διαπιστώσαμε μέσα από κοινή ανταλλαγή απόψεων ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Εγώ, προσωπικά, δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος, ωστόσο, η ομάδα «Πρώτος ο Δέλτα» στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Ιωαννίδη με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του μελών της παράταξης μας».