Skip to main content

Τις επόμενες ημέρες αποφασίζει ο Μπαρμπουνάκης

Το ξανασκέφτεται ο Μπ. Μπαρμπουνάκης εάν τελικά θα διεκδικήσει ή όχι την ψήφο των Θεσσαλονικέων στις εκλογές του Νοέμβρη.
Της Χρύσας Κυριακού


Το ξανασκέφτεται ο Μπ. Μπαρμπουνάκης εάν τελικά θα διεκδικήσει ή όχι την ψήφο των Θεσσαλονικέων στις εκλογές του Νοέμβρη. Μιλώντας στη Voria.gr ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης και υποψήφιος μέχρι στιγμής δήμαρχος υποστήριξε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τις μελλοντικές του ενέργειες. «Τα πράγματα είναι μπερδεμένα και εγώ δεν έχω ακόμη πάρει τις αποφάσεις μου», τόνισε.

Ο κ. Μπαρμπουνάκης, έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πριν από λίγες ημέρες επέμενε ότι θα δώσει τον δικό του αγώνα για το δημαρχιακό θώκο Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως ισχυριζόταν, η παράταξη Μπουτάρη δεν μπορεί να εκφράσει την πλειοψηφία της βάσης του κυβερνώντος κόμματος και για το λόγο αυτό δεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του. «Είχα πει ότι θα κάνω πίσω, μόνο στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ επιλέξει μια αμιγώς κομματική υποψηφιότητα», είχε υποστηρίξει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Δεν επικοινώνησα με κανέναν

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας ενημέρωσε ότι δεν έχει προχωρήσει σε συναντήσεις και συζητήσεις με τους υπόλοιπους 7 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια», αλλά δεν επικοινώνησε ούτε με την επικεφαλής της παράταξης, Χρύσα Αράπογλου. «Δεν μίλησα με κανέναν. Όπως ξέρετε και εσείς η κ. Αράπογλου δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα και κρατά κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά στη στήριξη που θα παρέχει ή όχι σε κάποιον υποψήφιο για το δήμο Θεσσαλονίκης». Σε ερώτηση εάν έχει επικοινωνήσει με τον Γ. Μπουτάρη απάντησε ότι δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής κάποιο τηλεφώνημα.