Skip to main content

Το after του Κυριάκου Κυριάκου μετά την ομιλία της Φώφης

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης Κυριάκος Κυριάκος πήγε με την παρέα του σε γνωστό μπαρ της παλιάς παραλίας απ' όπου πέρασε αρκετός κόσμος.

Ήταν όλοι οι υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής της Α' και Β' Θεσσαλονίκης, στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά, στο λιμάνι της πόλης. ΄

Ο καιρός δεν βοήθησε καθώς τόσο πριν από την ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ όσο και κατά τη διάρκειά της έβρεχε συνεχώς, με μικρά μόνο, ολιγόλεπτα διαλείμματα. Ωστόσο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος ο οποίος, περιμένοντας να ξεκινήσει η ομιλία της Φώφης έστηνε πηγαδάκια, έκανε εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα και συνομιλούσε και με τους υποψήφιους βουλευτές.

Μετά το πέρας της ομιλίας τα στελέχη ξεχύθηκαν σε μπαρ και ταβέρνες πέριξ του λιμανιού.

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης Κυριάκος Κυριάκος πήγε με την παρέα του σε γνωστό μπαρ της παλιάς παραλίας απ' όπου πέρασε αρκετός κόσμος. Μεταξύ αυτών ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο νεορκισθείς δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης, ο υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και εκ των βασικών συντελεστών του συνδυασμού του Νίκος Σδούγγος κ.ά.