Skip to main content

Το ευχαριστώ της Αντριάνας Μαραγκού στον Γιαννακόπουλο για τη βοήθεια

Ο 53χρονος πρώην διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από μια σπάνια νόσο για τη θεραπεία της οποίας είναι απαραίτητες οι γ-σφαιρίνες.

Τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ευχαρίστησε η σύζυγος του Σπύρου Μαραγκού για την εξασφάλιση του φαρμάκου που απαιτείται για την θεραπεία της σπάνιας νόσου του βετεράνου ποδοσφαιριστή και άνδρα της.

Υπενθυμίζεται πως ο 53χρονος πρώην διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από μια σπάνια νόσο για τη θεραπεία της οποίας είναι απαραίτητες οι γ-σφαιρίνες και στην Ελλάδα χρειάζονται αρκετά μεγάλες ποσότητες του συγκεκριμένου φαρμάκου για να καλυφθούν οι ανάγκες.

Σημειώνεται πως ο κορωνοϊός δημιούργησε έλλειψη και στο συγκεκριμένο φάρμακο όπως σε πολλά άλλα ωστόσο η ΒΙΑΝΕΞ του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ έφτασε σε συμφωνία με την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης για την προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων γ-σφαιρινών στην Ελλάδα.

Έτσι η γυναίκα του Σπύρου Μαραγκού, Αντριάνα προέβη στην παρακάτω ευχαριστήρια ανάρτηση για τον Έλληνα επιχειρηματία αναφέροντας:

«Τον αγαπώ ακόμα πιο πολύ!

Είναι αυτά που ψάχναμε πριν μερικούς μήνες για το Σπύρο μου, και μας βοήθησε…

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης για την προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων γ-σφαιρινών στην Ελλάδα.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο λόγω του CODIV-19, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικές ποσότητες για την κάλυψη των εθνικών μας αναγκών».