Skip to main content

Το «ευχαριστώ» του Μαγκριώτη και η... επόμενη ανάρτηση

Ο Γιάννης Μαγκριώτης που διεκδίκησε μία θέση στο κοινοβούλιο στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εκλέχθησαν.

Συγχαρητήριο μήνυμα στους εκλεγέντες στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης αλλά και «ευχαριστώ» σε όσους τον ψήφισαν έστειλε με ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Μαγκριώτης, που διεκδίκησε την είσοδο στη Βουλή με το Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Μαγκριώτης αφού έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια στον Χάρη Καστανίδη για την εκλογή του, επεσήμανε πως σύντομα θα αναφερθεί ειδικότερα στην επόμενη ημέρα του κόμματος και του πολιτικού χώρου του ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ήρεμη η Θεσσαλονίκη την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Οί εκλογές ολοκληρώθηκαν και η χώρα έχει νέα κυβέρνηση

Η πλειοψηφία των πολιτών, ανεξάρτητα από την χθεσινή επιλογή τους θέλουν να πετύχει, γιατί θα ωφεληθούν και οι ίδιοι.

Θέλω να συγχαρώ τους 16 συμπολίτες, πού εκλέχτηκαν στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και να τους ευχηθώ καλή δουλειά.

Θέλω να συγχαρώ τους υποψήφιους του Κινήματος Αλλαγής για την προσπάθειά τους και ιδιαίτερα τον Χάρη Καστανίδη που εκλέχτηκε βουλευτής.

Θέλω να ευχαριστήσω τις φίλες και τούς φίλους που με υποστήριξαν σε αυτές τις εκλογές, εκείνες και εκείνους που με ψήφισαν, αλλά και εκείνους που είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για μένα, παρ' ότι δεν με ψήφισαν.

Για το εκλογικό αποτέλεσμα και την επόμενη ημέρα της νέας κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, θα γράψω σύντομα και αναλυτικά, όπως πάντα.

Όπως φυσικά θα γράψω ειδικότερα για την επόμενη ημέρα του Κινήματος Αλλαγής και του πολιτικού μας χώρου.

Καλό μεσημέρι».