Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
x

TO ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ - ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΪΟΝ

Πλέον, οι φοιτητές μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστα τη νέα φοιτητική τους ζωή με χρέωση κιλοβατώρας φθηνότερη και από της νυχτερινής.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δίνει ενέργεια και στους φοιτητές με το ολοκαίνουριο προϊόν Ρεύμα Φοιτητικό και καλύπτει στο... φουλ, όπως λέει, τις ανάγκες τους μέρα νύχτα.

Πλέον, οι φοιτητές μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστα τη νέα φοιτητική τους ζωή με χρέωση κιλοβατώρας φθηνότερη και από της νυχτερινής (0,0659€/kWh) για όλο το 24ωρο και μηνιαίο πάγιο μόνο στα 4,5 ευρώ.

Ακόμη, η εταιρεία επιβραβεύει επιπλέον τον φοιτητή και σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων ΠΛΑΙΣΙΟ, προσφέρει σε κάθε φοιτητή  δωροεπιταγή 50 ευρώ για αγορές σε φυσικό κατάστημα ή ακόμα και on-line στο www.plaisio.gr.

Όπως σε κάθε προϊόν ρεύματος, φυσικού αερίου αλλά και  double play του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έτσι και στο νέο πακέτο Ρεύμα Φοιτητικό - 24/7 Νυχτερινό ισχύει η μηδενική εγγύηση για πληρωμή με πάγια εντολή, ενώ επιπρόσθετα παρέχεται:

• Επείγουσα τεχνική βοήθεια στο σπίτι, κάθε μέρα, όλο το 24ωρο

• Ασφάλιση περιεχομένου μέχρι 3.000 ευρώ

• Επιβράβευση Alpha Bonus – με 4πλάσιους Bonus Πόντους

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 181133, επισκεφτείτε ένα κατάστημα της εταιρείας σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη ή ένα καταστήματα της αλυσίδας VODAFONE.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ