Skip to main content

Το μήνυμα της Άρσις Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Το 2017 περισσότεροι από 200 εθελοντές ενίσχυσαν το τμήμα εθελοντισμού της ΑΡΣΙΣ-Θεσσαλονίκης προσφέροντας σε όλες τις δομές τις υπηρεσίες τους.

Το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού έστειλε σήμερα η ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, η οποία όπως σημείωσε, νιώθει την ανάγκη να τονίσει τη σημασία των εθελοντών στην 25χρονη ιστορία της.

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, γίνεται φανερό σε όλους ότι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε απολαμβάνοντας ισότητα, αξιοπρέπεια και σεβασμό είναι να χτίσουμε συνέργειες, συμπράξεις και συνδέσμους που θα προσανατολίζονται στον αγώνα για την εξάλειψη φαινομένων κοινωνικού αποκλεισμού και στέρησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων» αναφέρει η οργάνωση. 

«Έτσι, το 2017 περισσότεροι από 200 εθελοντές ενίσχυσαν το τμήμα εθελοντισμού της ΑΡΣΙΣ-Θεσσαλονίκης προσφέροντας σε όλες τις δομές μας πολύτιμες υπηρεσίες, χρόνο και έμπνευση.
Με την παρουσία τους αυτή έκαναν πράξη όλα τα παραπάνω, εξέφρασαν έμπρακτα ότι η διασφάλιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων είναι δουλειά όλων και υπενθύμισαν το υπέροχα δοσμένο από τον ποιητή "Άλλη χαρά δεν είναι πιο μεγάλη απ’τη χαρά που δίνεις"», πρόσθεσε.