Skip to main content

Το Monocle κάνει αφιέρωμα στην αναγέννηση της Θεσσαλονίκης

Στο αφιέρωμά του το Monocle κάνει λόγο για μια καινούργια γενιά επιχειρηματιών που εν μέσω της κρίσης έπρεπε να βρουν τρόπους για να επιβιώσουν.

Αφιέρωμα στην «αναγέννηση της Θεσσαλονίκης» έκανε το βρετανικό Monocle με τη δημοσίευση ενός βίντεο που παρουσιάζει τη σκηνή των νέων επιχειρηματιών της πόλης.

Στο αφιέρωμά του το Monocle και η δημοσιογράφος Venetia Rainey έκανε λόγο για μια καινούργια γενιά επιχειρηματιών που εν μέσω της κρίσης έπρεπε να βρουν τρόπους για να επιβιώσουν.

Στο βίντεο μίλησαν ο συνιδρυτής του Σέμπρικο, Ηλίας Αγορόπουλος, ο ιδρυτής του ξενοδοχείου Modernist, Κωστής Καρατζάς, η Μαρία Ταφτάρη αρχιτέκτονας της ομάδας Urban Soul και η φωτογράφος Kim Powel.

Το αφιέρωμα σημειώνει ότι η Θεσσαλονίκη ήταν μέχρι πρόσφατα παραμελημένη, κάτι που ωστόσο έχει αλλάξει τελευταία. Στη Θεσσαλονίκη μετακομίζουν άτομα από άλλα μέρη της Ελλάδας, όπως η Αθήνα αλλά και το εξωτερικό.

«Στη Θεσσαλονίκη τα πάντα γίνονται για την καλή ποιότητα ζωής ενώ αυτή η αίσθηση του χωριού που επικρατεί κάνει την καθημερινότητα ανεκτή», αναφέρει το Monocle.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο, εδώ.