Skip to main content

Το όνομα Μπακογιάννης «περνάει» ακόμα στη ΝΔ

Στήριξη στον Κώστα Μπακογιάννη θα εκφράσει η Νέα Δημοκρατία για την διεκδίκηση του δήμου Καρπενησίου, σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι πρόκειται να κατέβει ως ανεξάρτητος.
Στήριξη στον Κώστα Μπακογιάννη θα εκφράσει η Νέα Δημοκρατία για την διεκδίκηση του δήμου Καρπενησίου, σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι θα κατέβει ως ανεξάρτητος.

Ενδεικτικές είναι άλλωστε οι χθεσινές δηλώσεις του υπεύθυνου τομέα αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος τόνισε ότι μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να είναι υιός της Ντόρας, αλλά είναι και υιός του αείμνηστου Παύλου, εις το όνομα του οποίου «νομιμοποιείται» η στήριξη της Ρηγίλλης.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Κώστα Μπακογιάννη θα εκφράσει και ο ΛΑΟΣ, με αποτέλεσμα ο επίδοξος δήμαρχος να είναι από τα λίγα πρόσωπα που καταφέρνουν να συσπειρώσουν γύρω τους όλα τα «κομμάτια» του κεντροδεξιού χώρου.

Πλέον, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση, αλλά και η ερμηνεία που θα δώσει στο γεγονός η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία βλέπει το πρώην κόμμα της να κάνει κινήσεις στα δικά της «χωράφια».

Ανακοινώνει υποψηφιότητα την Κυριακή ο Κ.Μπακογιάννης

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καρπενησίου θα ανακοινώσει το βράδυ της Κυριακής ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι. Η επιλογή της μέρας, αλλά και ο χρόνος της ανακοίνωσης, έχουν συμβολικό χαρακτήρα για τους Ευρυτάνες, αφού η ανακοίνωση θα γίνει λίγο μετά τον Μεγάλο Εσπερινό για την γιορτή του Μοναστηριού της Παναγίας Προυσιώτισσας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της ανακοίνωσης θα έχει δίπλα του τόσο τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και το νομάρχη Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργο που θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Θανάση Χειμάρα που υποστηρίζεται από τη ΝΔ ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης.

Στο μεταξύ, ο πρώην υπουργός της ΝΔ, βουλευτής Φθιώτιδας Θανάσης Γιαννόπουλος αποφεύγει να κάνει γνωστές τις προθέσεις του και όπως έχει πει: «θα μιλήσει στις 13 Σεπτεμβρίου στη Βουλή με την έναρξη του τρίτου τμήματος στο οποίο συμμετέχει».

Ωστόσο, την Κυριακή παραμένει άγνωστο αν θα βρεθεί στον Προυσσό της Ευρυτανίας κατά την ώρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο ίδιος ο Θανάσης Γιαννόπουλος βρίσκεται στο χωριό του στο Περίβλεπτό της Δυτικής Φθιώτιδας.