Skip to main content

«Το Πάρκο των Θαυμάτων» στο θερινό του δήμου Παύλου Μελά

Η ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής θα προβληθεί στο θερινό σινεμά Τζένη Καρέζη από την Πέμπτη 1 έως την Τετάρτη 7 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο.

Ο Αύγουστος ξεκινά στον Δήμο Παύλου Μελά με «Το Πάρκο των Θαυμάτων», μια ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2019, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, που θα προβληθεί στο θερινό σινεμά Τζένη Καρέζη από την Πέμπτη 1 έως την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 21.00 με ελεύθερη είσοδο.

Συνδυάζει εξαιρετική αφήγηση, συναρπαστικούς χαρακτήρες και απίθανες σκηνές δράσης με υπέροχα CG animation.

Υπεύθυνος για τη μουσική της ταινίας είναι ο Στίβεν Πράις, κάτοχος βραβείου Όσκαρ.

Με τις φωνές των Γιώργου Λιανού, Πηνελόπης Σκαλκώτου, Τζίνης  Παπαδοπούλου, Θάνου Λέκκα, Γιάννη Στεφόπουλου, Άγγελου Λιάγκου, Φώτη Πετρίδη, Άριελ Κωνσταντινίδη, Κωνσταντίνου Λάγκου, Μάρκου Σιώνη

Υπόθεση: Η Τζουν είναι ένα πανέξυπνο οκτάχρονο κορίτσι με κόκκινα μαλλιά που διψάει για περιπέτεια και κατασκευάζει με τη μητέρα της ένα λούνα παρκ-παιχνίδι, το οποίο στη φαντασία της ζωντανεύει σαν γιγάντιο θεματικό πάρκο. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.