Skip to main content

Το «πηγαδάκι» Νυφούδη - Κωστή Χατζηδάκη στους διαδρόμους της Βουλής

Ο κ. Χατζηδάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Νυφούδη για τα νέα του κοινοβουλευτικά καθήκοντα και τον ρώτησε πως διαμορφώνεται το σκηνικό στον δήμο.

Εγκάρδια συνάντηση μαθαίνουμε πως είχαν στους διαδρόμους της Βουλής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και ο βουλευτής του Ποταμιού από τη Β' Θεσσαλονίκης Νίκος Νυφούδης.

Οι δύο άνδρες για όσους δεν το γνωρίζουν είναι... κουμπάροι εξ αγχιστείας. Ο κ. Χατζηδάκης έχει νυμφευτεί την πρώην έπαρχο Λαγκαδά, Πόπη Καλαϊτζή η οποία είναι αδερφή της γνωστής Θεσσαλονικιάς δικηγόρου Μαρίνας Καλαϊτζή που έχει βαφτίσει την κόρη του κ. Νυφούδη με την δημοσιογράφο Χριστίνα Κανατάκη.

Μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε ότι ο κ. Χατζηδάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Νυφούδη για τα νέα του κοινοβουλευτικά καθήκοντα και τον ρώτησε πως διαμορφώνεται το σκηνικό στον δήμο Θεσσαλονίκης, στις εκλογές του οποίου συμμετέχει ο Θεσσαλονικιός βουλευτής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σπύρου Βουγια «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη».

Από την πλευρά του, ο κ. Νυφούδης τον κάλεσε στο αυριανό party που διοργανώνει με τον Σπύρο Βουγια στις 8 το βράδυ στο Ανφάν Γκατέ.