Skip to main content

Το «Tech and the City» έρχεται στις 12 Απριλίου στο ΠΑΜΑΚ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες καθώς και να έρθουν σε επαφή με Startups.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου διοργανώνεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας το «Tech and the City», μία ημερίδα που έχει ως στόχο να φέρει την Επιχειρηματικότητα και τις Startups πίσω στο Πανεπιστήμιο και να εμπνεύσει τους φοιτητές σε επιχειρηματική δράση. Σε μία καινοτόμα συνεργασία πανεπιστημίου και Google και στο πλαίσιο του Tech and the City, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Digital Marketing, της σειράς Grow Greek Tourism Online.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες καθώς και να έρθουν σε επαφή με Startups, και να συμβουλευτούν τους ίδιους τους ιδρυτές τους για το πώς να ξεκινήσουν εξελίξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα σε νεοφυή επιχείρηση.
Παράλληλα, θα διερευνηθεί η προοπτική της τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence) και του Blockchain στο πως μπορεί η καθημερινότητά μας να αλλάξει με τη χρήσης αυτής της τεχνολογίας.

Το “Tech and the City” πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018.

Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τους 600.

Η voria.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του event.