Skip to main content

Το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στολίζει σήμερα ο δήμος Πανοράματος

Στον προαύλιο χώρο του νέου δημαρχείου στο Πανόραμα θα ανάψουν σήμερα στις 7 το απόγευμα τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δένδρου.
Πιο φωτεινό και πιο λαμπερό θα είναι από το Σάββατο το Πανόραμα. Για ενδέκατη συνεχή χρονιά ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο, σε μια εκδήλωση που θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, για πρώτη φορά στον προαύλιο χώρο του νέου μας δημαρχείου.

Το σύνθημα θα δώσει ο δήμαρχος  Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο ουρανός πάνω από το Πανόραμα θα φωτισθεί από τη λάμψη που θα δημιουργήσουν χιλιάδες  λαμπιόνια. Ταυτόχρονα όλες οι χορωδίες μας, η Φιλαρμονική του δήμου και για πρώτη φορά η χορωδία εφήβων «Εν δυνάμει» θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ο δήμος θα μοιράσει σε μικρούς και μεγάλους δώρα και κεράσματα. «Στέλνουμε από το Πανόραμα μήνυμα αγάπης και ειρήνης για τα φετινά Χριστούγεννα. Για ένα κόσμο πιο ειρηνικό και ανθρώπινο», τονίζει ο δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Με το άναμα του δένδρου δίδεται η εκκίνηση των φετινών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Πανοράματος για τα Χριστούγεννα.  Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί  τη σκυτάλη παίρνουν οι πρόσκοποι του 2ου Συστήματος, που συμμετέχουν στην εκδήλωση στο Εμπορικό Κέντρο, με τίτλο  «Κάνε κι εσύ μια ευχή» και θα μοιράσουν χριστουγεννιάτικα δώρα.

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 7:30 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Αστέρια» τιμούνται οι τελειόφοιτοι δημότες του Πανοράματος, που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής ψάλλουν τα κάλαντα στους κεντρικούς δρόμους του Πανοράματος.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 11 το πρωί οι Έφιπποι Αγιοβασίληδες θα κάνουν την παραδοσιακή βόλτα  στο κέντρο του Πανοράματος, μοιράζοντας δώρα, ενώ οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου με τον Αγιασμό των Υδάτων στο δημοτικό Κολυμβητήριο.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα στο Πανόραμα θα είναι φωτεινά, γιορτινά, μελωδικά και πανέμορφα!